Mire való?

Amit a Revive turbó tisztító adalékról tudni érdemes!

A technológia:

A Revive turbó tisztító technológia biztonságos, vízbázisú, nem mérgező, nem agresszív és nem éghető folyadék! A technológiát eredetileg kiváló mérnökök és technikusok csapata fejlesztette ki a repülőgépipar számára, a sugárhajtóművek tisztán tartásához! Azóta számos iparág átvette már a használatát az erőmű turbinák tisztításától kezdve a tengerjáró hajók dízelmotorjainak tisztántartásáig! És a Revive-nak köszönhetően immáron a járműiparban is elérhetővé vált ez az innovatív, biztonságos, de ugyanakkor gyors és költséghatékony technológia.

A művelethez egyszerűen csak permetezzük be a turbó tisztító folyadékot a jármű szívórendszerébe, a turbófeltöltő előtt, miközben a motor jár. A különleges folyadék keresztül halad a motoron, a turbófeltöltőn és a kipufogó rendszeren és közben eltávolítja a problémát okozó szennyeződést az alkatrészek és komponensek felületéről, beleértve a turbinalapátok és a változó geometria lamelláinak felületét is, majd a kipufogógázzal távozik a rendszerből.

Környezetbarát:

Minden Revive folyadék biológiailag lebomló, nem mérgező, biztonságos a használata, és nem gyúlékony.

Könnyű használat:

A Revive turbó tisztító használata rendkívül egyszerű! Csak permetezze a folyadékot a szívórendszerbe, a turbó előtt, anélkül, hogy a turbófeltöltőt le kéne szerelni a járműről!

Motorkarbantartás a Revive-al:

A Revive kezelés nem csak a turbófeltöltő turbinalapátjait és változó geometriáját tisztítja meg, hanem fokozatosan és biztonságosan eltávolítja a motorban lerakódott káros korom és olajkoksz szennyeződéseket is. Közvetlen befecskendezéses benzines motorok szívó oldali szelepeinek tisztítására is kiválóan használható!

Teljesítmény, gazdaságosság és megbízhatóság:

A Revive turbó tisztító eljárása visszaadja a motor eredeti teljesítményét, megoldja a sorozatos vészüzembe kapcsolással járó megbízhatatlanságot és a motor hatékonyságának visszaállításával javítja az üzemanyagfogyasztást is!

Változó geometriás turbók:

A modern turbófeltöltéses dieselmotorok gyakori meghibásodása a változó geometria elkormolódása, mely sok problémát szül: a jármű teljesítménye lecsökken, a motor rendszeresen vészüzembe kapcsol és csak újraindítás után áll vissza normál üzembe, de akkor is csak ideig-óráig. Ha nem szűntetjük meg a hiba forrását, akkor az további, költséges meghibásodásokhoz vezet, azonban a turbó tisztításához eddig a turbókiszerelésére volt szükség, ami időigényes és költséges folyamat. A Revive turbó tisztító azonban gyorsan, hatékonyan és biztonságosan eltávolítja a turbinalapátokon és a változó geometria lamelláin lerakódott koromszennyeződést, anélkül, hogy a turbófeltöltőt ki kéne szerelni a járműből!

Megelőzés:

Legyen előrelátó! A Revive Service Shot használatával megelőzheti a szennyeződések lerakódását a motorban és a turbófeltöltőben! Az egyszerűen használható, egy adagos Revive Service Shot használata közvetlenül az olajcserék előtt megakadályozza a káros szennyeződések lerakódását az alkatrészeken, ezáltal segít fenntartani a motor egészséges működését.